Asiakkaiden arvioita

Yhteistyö Terhin kanssa on ollut sujuvaa ja helppoa. Terhi käy yrityksemme tiloissa kerran kuussa, ja työntekijöiden on mahdollista varata noin puolen tunnin hierontahetken häneltä. Ajat menevät loppuun hetkessä, ja hieronta on ollut äärimmäisen suosittu palvelu! Terhi on pidetty vieras tiloissamme, ja monet ovat pidempienkin hierontojen perään. Terhiä on kuvailtu helposti lähestyttäväksi ja tunnelmaa mukavan rennoksi. Aiomme ehdottomasti jatkaa yhteistyötä Terhin kanssa, ja suosittelemme lämpimästi Mainiohierontaa myös muillekin yrityksille! - Liisa Turunen, HR Coordinator,  Lindström Oy

Hieronta oli kokonaisuudessaan miellyttävä kokemus. Terhin otteet olivat sopivan jämäkät ja määrätietoiset. Toiveeni huomioitiin ja ongelma-alueita hoidettiin lempeästi. Jo ensimmäisestä kerrasta sain apua olooni. Sain häneltä myös selkeät kotihoito-ohjeet. Hieronnassa oli rauhallinen tunnelma - Sisko K.


IT-alan ammattilaisena tarvitsin kipeästi apua hiirikyynärpäästä johtuviin ongelmiin. Yllätyin siitä kuinka monipuolisesti kättäni hoidettiin ja sain toimivat  ohjeet jatkohoitoon. Paljon parempi nyt! - Juhani H.

Todella miellyttävä ja asiantunteva hieroja, Osasi käyttää voimaa tarvittaessa. Kuunteli myös asiakkaan kipukohtia. - Talvikki V.