Käyttöehdot

Käyttämällä mainiohieronnan verkkosivustoa ja -palveluita (mainiohieronta.fi) sitoudut noudattamaan tässä ilmoituksessa ja kussakin palvelussa mahdollisesti ilmoitettuja ehtoja.

1) Sivusto sisältää tietoja yrityksestämme ja palveluistamme. Aineiston soveltuvuutta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen ei taata, eikä sitä myöskään taata omistusoikeuden tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomattomuuden suhteen.

2) Sikäli kun lainsäädännöstä ei muuta johdu, emme vastaa mistään sivujemme tai sähköisten palveluidemme käytöstä tai niiden estyneestä käytöstä tai muusta näihin liittyvästä syystä aiheutuvasta vahingosta.

3) Sivujemme sisältö, mukaan lukien tavaramerkit, tuotemerkit, liiketunnukset jne., ovat tmi Terhi Hänninen tai kolmannen osapuolen omaisuutta, jota suojataan tekijänoikeuslailla ja muilla laeilla. Ellei jäljempänä olevasta nimenomaisesti muuta johdu, kaikki oikeudet sivuihimme ja niiden sisältöön pidätetään. Käyttäjä ei saa osaksikaan kopioida tai muutoin jäljentää kappaleita, siirtää, jaella tai tallentaa mitään sivuilla olevaa, eikä käyttää niillä olevia tavaramerkkejä, tuotemerkkejä, liiketunnuksia jne. ilman etukäteen annettua kirjallista lupaa.

4) Sivujen ja niiden sisällön käyttö on sallittu vain yksityiseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen.

6) Muiden mahdollisesti sivuiltamme linkitettyjen sivujen käyttöön sovelletaan kyseisten sivujen käyttöehtoja. Emme voi vaikuttaa tällaisten sivujen sisältöön emmekä ota mitään vastuuta näistä sivuista. Ellei nimenomaisesti ole muuta todettu, emme millään tavoin tue tai muutoin kannata kyseisten sivujen käyttöä emmekä niiden omistajia, operaattoreita, sisältöä tai mitään muutakaan niihin liittyvää seikkaa.

7) Varaamme oikeuden milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja mistä tahansa syystä muuttaa sivujen käyttöehtoja, ulkoasua, sisältöä, saatavuutta sekä niillä toimitettavia palveluita ja tavaroita tai muita sivujen ominaisuuksia.

8) Tiettyihin palveluihin voivat soveltua erilliset käyttöehdot.

9) Sivujemme käyttöehtoihin sovelletaan EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR) ja Suomen lakia.